Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Agenda

 • 25/07/2019
  Les vacances serveixen per...

  Estem a ple estiu  i per molts pares, mares, nens i nenes és el moment de fer maletes i marxar de vacances amb la seva família. Les vacances són una eina molt poderosa per revitalitzar-nos, equilibrar-nos, relaxar-nos...  però al mateix temps són potencialment educatives.


  Llegir més
 • 18/07/2019
  25 anys fent les colònies que ens agraden

  Aquest any fem 25 anys i tenim moltes ganes de compartir la nostra activitat preferida amb vosaltres, les colònies!

  Les colònies són un valor fonamental del sistema educatiu català. Tenen una tradició molt arrelada al nostre país i creiem que és important recordar-ne la seva importància per mantenir-les al sistema i no deixar perdre les oportunitats d’aprenentatge que ens brinden.

  Les colònies estimulen l’autonomia personal, la confiança i l’autoconeixement. Tenen una alta funció social, ajuden a afavorir la convivència, la cohesió de grup i el treball en equip. A més, promouen la curiositat, la descoberta naturalista, fomenten la conservació de l’entorn i l’amor per la natura.


  Llegir més
 • 18/06/2019
  Colònies de cohesió de grup : Secundària

  Sóm un equip! Coaching i valors

  El primer trimestre és ideal per a planificar unes convivències on es treballin i s'identifiquin els valors que definiran al grup durant tot l'any. És la millor època per a treballar la cohesió de grup a través d'activitats de team-building i aconseguir un bon clima de treball que acompanyarà al grup durant tot el curs. 

  Comença un nou curs, amb nous alumnes, noves propostes i nous reptes, un encaix que mica en mica s’ha d’anar ajustant per aconseguir els objectius desitjats.

  Les colònies escolars a la tardor són una bona eina per enfortir vincles i cohesionar el grup classe; estem en contacte a la natura, desconnectem de les rutines diàries i de les tecnologies afavorint la coneixença del grup, l’autonomia personal i grupal, la cooperació i la convivència entre els alumnes i mestres.


  Llegir més