Agenda

 • 30/04/2020
  Estiu després del desconfinament
  Més de 40 dies a casa portem fins a dia d'avui. Hem fet de tot: cuinar, pintar, dibuixar, escriure, llegir, fer cabanyes a les habitacions, muntar circuits de psicomotricitat per casa, fer papiroflèxia, disfressar-nos, jugar al jardí (els que tenen més sort), fer roses per Sant Jordi, fer challenge a Instagram...

  El confinament està sent tota una aventura i ho estem fent molt bé!
  Amb responsabilitat!

  Els nens i 
  nenes saben la importància que té quedar-se a casa i fan el possible per passar el temps de la millor manera possible.

  Llegir més
 • 02/03/2020
  Parlem de.... l’Alegria:

  A la nostra feina tenim la sort de rodejar-nos de nens i nenes durant moltes hores, sobretot a les colònies escolars i les colònies d’estiu, i això fa que podem gaudir de grans moments d’alegria, de riures, de jocs... moments que ens omplen de vida i ens regeneren!

  Què en sabeu de l’alegria?


  Llegir més
 • 20/02/2020
  Hora de parlar de les vacances

  Les vacances són per desconnectar de la feina i de les rutines i connectar amb els teus. Són una oportunitat també per a conèixer nous indrets, noves cultures i relacionar-te amb ells/es. Són un punt d’unió familiar que crea nous vincles a partir d’experiències noves interessants compartides per tots.

  Hi ha famílies que són molt previsores i ja tenen totes les vacances, les de Setmana Santa i també les d'estiu organitzades; n’hi ha d’altres que esperen a l’últim moment perquè no s’acaben de decidir; i n’hi ha que no tenen vacances ni per Setmana Santa ni al Juliol ni a l’Agost i busquen plans d’una setmaneta per viatjar a un destí o un altre i aprofiten setmanes durant el curs per a escapar-se i estar junts.

  Siguis d’un tipus de família o altra sabem que hi ha ítems o condicionants a l’hora d’escollir el pla de vacances. Pensem però que és important que els fills estiguin involucrats en aquest procés d’elecció; això no vol dir fer el que ells vulguin i anar on ells diguin, sinó convidar-los al diàleg, debatre opcions, comparar les diferents idees que heu proposat els pares i vendre-les el millor possible per despertar l’interès dels petits. Si els menuts tenen interès, ganes, i per tant, predisposició positiva, tot serà més fàcil!


  Llegir més