Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

18/06/2019

Colònies de cohesió de grup : Secundària

Sóm un equip! Coaching i valors

El primer trimestre és ideal per a planificar unes convivències on es treballin i s'identifiquin els valors que definiran al grup durant tot l'any. És la millor època per a treballar la cohesió de grup a través d'activitats de team-building i aconseguir un bon clima de treball que acompanyarà al grup durant tot el curs. 

Comença un nou curs, amb nous alumnes, noves propostes i nous reptes, un encaix que mica en mica s’ha d’anar ajustant per aconseguir els objectius desitjats.

Les colònies escolars a la tardor són una bona eina per enfortir vincles i cohesionar el grup classe; estem en contacte a la natura, desconnectem de les rutines diàries i de les tecnologies afavorint la coneixença del grup, l’autonomia personal i grupal, la cooperació i la convivència entre els alumnes i mestres.

Colònies de cohesió de grup : Secundària

En aquestes estades farem ús del coaching. Aquest és l’art de fer preguntes per a ajudar a altres persones, a través de l’aprenentatge, en l’exploració i descobriment de noves creences. Es proposa el desenvolupament de la persona a partir de l’entrenament d’hàbits més òptims per assolir tot allò que es proposi.

Potenciarem les fortaleses tan individuals com grupals a través de la psicologia positiva, usarem la metodologia LEGO SERIOUS PLAY per a pactar i enfortir els valors del grup que volem durant tot el curs. Practicarem activitats lúdiques de team Buildingper a comprovar la importància de treballar en equip i per acabar, un coach ens farà el tancament de l’estada fent-ne una reflexió final.

Volem que tot el grup treballi conjuntament i participi per igual a l’hora de superar els obstacles i barreres morals que existeixen mentre, alhora, ho passem tots molt i molt bé.

Els nostres objectius van encaminats a l’autonomia personal així com a la superació individual i de col·lectiu, coneixent així tan el paisatge del Penedès com les persones amb les que compartim el dia a dia. Ens submergirem en els valors propis de l’educació en el lleure i volem que els i les joves desenvolupin i treguin la creativitat que porten dins.

Objectius generals:

-          Treballar l’esperit de superació personal

-          Fomentar l’autonomia personal i grupal.

-          Promoure la sensibilització envers el paisatge.

-          Aprendre la importància dels grups i equips en el nostre dia a dia.

-          Fomentar la coneixença entre tots els membres del grup i millorar-ne les relacions.

-          Cooperar amb els companys en les activitats motrius col·lectives.

-          Sortir de la zona de confort.

-          Definir els seus valors com a grup.


Per a més informació contacteu amb nosaltres i us podrem informar del calendari així com la descripció de les activitats que durem a terme.

Anem TOTS A UNA i convertim un grup de joves en un GRAN EQUIP

 

FEM PINYA – TEAM BUILDING

Fer pinya fa referència al món casteller, propi de la nostra cultura, on la pinya designa el conjunt de persones que recolzen la base d’un castell.

Us oferim unes colònies on l’objectiu és construir un equip unit, fort i respectuós per així aconseguir un bon clima de treball a l’aula i afavorir l’aprenentatge.

Durem a terme diferents proves, dinàmiques i activitats en les quals haurem de sumar els nostres esforços, igual que ho fan els castellers, per tal d’ajudar-nos mútuament a assolir una fita determinada.

Gimcanes, jocs col·lectius, dinàmiques de team-building, activitats innovadores, sorpreses... es podran combinar amb activitats d’aventura per donar-li força i adrenalina a les estades.

Els monitors dinamitzaran activitats per aconseguir la cohesió entre els membres del grup i poder assolir objectius comuns: superació d’obstacles i de barreres morals i, per descomptat, passar-ho bé!

Les persones tenim un tarannà i unes qualitats diferents entre nosaltres, no totes pensem i actuem igual. Si som capaços d’unir el millor de cada un dels membres del grup, formarem un gran EQUIP!

 

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar