Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

07/02/2019

Instagram també educa

Instagram és una de les xarxes socials més utilitzades arreu del món. Permet compartir amb les teves amistats o “followers” fotografies i vídeos. Actualment hi ha molts usuaris d’empreses, col·lectius o professionals amb el compte públic que comparteixen informació interessant sobre educació i lleure, vivències i experiències amb nens, recursos educatius... als que pots seguir sense necessitat de compartir tu fotografies o que et segueixin a tu.

Parlen d’educació, viatges, valors, innovació, coaching, jocs... Us deixem unes quantes comptes que podeu visitar i treure’n profit.


Instagram també educa

Educacionpedagogica → Aquest perfil el porta una pedagoga de Sabadell. Comparteix vídeos, fotografies i frases per a promoure el treball de la Intel·ligència emocional. També parla sobre trastorns d’aprenentatge, TDAH, Dislèxia i TEA.

Educaciontrespuntocero → innovació pedagògica. Pretenen acompanyar la comunitat educació en la transformació de l’educació. A través d’instagram comparteixen links on s’expliquen aspectes com “la importància de treballar en equip”, com ensenyar matemàtiques de manera motivadora, com estudiar la democràcia espanyola de forma divertida.

Parentesis.educacion → instagram d’Alba Sabuco. L’Alba és una mestra que penja recursos perquè els altres professionals de l’àmbit educatiu agafin idees i els serveixin a les seves classes.

Acellec_escolaefa → a l’instagram de l’acellec-escola efa trobareu tota la informació sobre les formacions, xerrades, cursos subvencionats que realitzen amb la finalitat de formar a professionals de l’àmbit educatiu.

2profesenapuros → En aquesta conta trobareu recursos on-line. També tenen canal de youtube i ofereixen una formació per a les oposicions d’educació infantil on-line.

La furgoteta → Si tens una furgoneta camper i t’agrada viatjar amb els teus fills, aquesta és la teva pàgina: viatges, jocs, rutes i propostes per a jugar i aprendre de manera divertida!

Paulabercianopt → Aquesta mestra comparteix tot de tècniques, recursos i experiències amb les que confia i hi treballa a la seva pròpia classe. Parla de metodologia Montessori, gamificació i psicologia positiva.

Mimaletademaestra → Una professora d’anglès porta aquesta pàgina d’instagram on hi penja fotografies de les activitats que desenvolupa a l’aula. Un recull de bons recursos per a agafar exemple.

Educar5punto0 → Com serà l’educació del futur? De moment no podem saber-ho però podem acostar-nos si visitem aquest perfil: aprenentatge cooperatiu i digitalització a l’aula.


Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar