Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

01/02/2019

Pensar en l'estiu

Amb aquest fred ve de gust pensar en l’estiu: més hores de sol, piscina, platja, vacances, jocs, casals, colònies, família...

Nosaltres ja li donem voltes i estem treballant amb els nostres casals d’estiu per fer que aquests siguin una oportunitat per adquirir nous coneixements; una font de diversió, relació i
d’emocions per a tots els nens i nenes que els comparteixin amb nosaltres.

Pensar en l'estiu

Les empreses de lleure i les associacions que organitzen i gestionen casals d’estiu ofereixen un ventall de propostes diferents perquè cada nen i nena trobi l’opció que més li encaixa amb les seves inquietuds: casals 100% lúdics; casals de manualitats; casals de robòtica; casals de dansa, cant i teatre...

A vegades com a AFA, AMPA, escola o entitat costa decidir-se a l’hora de col·laborar amb una empresa perquè gestioni el seu casal d’estiu.

Nosaltres volem oferir-vos una llista amb 7 aspectes a tenir en compte a l’hora de contractar la gestió per al vostre casal d’estiu:

  1. La relació de proximitat i tracte proper entre les dues organitzacions és molt important per obtenir un producte digne i que acontenti a les dues parts.

  2. Les propostes a mida permeten obtenir el màxim rendiment dels recursos o instal·lacions existents a la instal·lació i a l’entorn. Adaptació objectius, centre d’interès, activitats... és important perquè tot surti sobre rodes.

  3. La gestió global de tots els aspectes del casal. A lleure dos mil, per exemple, oferim la planificació, preparació , organització i valoració de tota la proposta, monitoratge i activitats.

  4. La divisió dels grups del casal segons les vostres necessitats i objectius. El fet que les activitats s’adaptin a les edats i necessitats dels participants.

  5. El fet de complir la normativa i seguretat de les activitats d’educació en el lleure marcades per la Generalitat de Catalunya.

  6. Complir la ràtio d’un monitor per cada deu participants garantint una millor atenció dels participants.

  7. Experiència i tarannà del monitoratge. Que el monitoratge s’adapti a la proposta és imprescindible, que tingui un tracte proper, amable i expert també.

Els monitors de lleure dos mil treballen de manera estable al món educatiu no formal, convertint-se en una garantia de cohesió i professionalitat que repercuteix en l’èxit de les activitats.

Si reviseu aquests aspectes segur que trobeu la proposta que més us escaigui!


Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar