Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

29/01/2019

Estem d'aniversari!

Gener 2019, com cada gener comença un nou any amb noves il·lusions , nous reptes, nous propòsits... Aquest any és especial, estem d’aniversari, fem 25 anys.

25 anys compartint somriures

25 anys compartint experiències

25 anys al vostre costat

Estem d'aniversari!

Sou molts i moltes que ens heu ajudat a arribar fins aquí: Pares, mares, amics, amigues, professors i professores, mestres, joves, nens, nenes, monitors i monitores, comercials, equip de gestió, col·laboradors…

A tots vosaltres, gràcies per fer créixer aquesta llavor que ara fa 25 anys va plantar en Josep Mª. Una llavor que jo he vist néixer i que ha volgut créixer i fer-se gran amb força.

Han estat anys plens d’alegries, il·lusions, i sempre gaudint al màxim de la nostra feina i sobretot treballant amb responsabilitat i des del cor

No us diré que el camí hagi estat sempre planer, ni que hagi estat fàcil arribar fins aquí. Hem superat els petits enrenous del dia a dia, les dificultats socials, la crisi econòmica i algun entrebanc inesperat pel camí que ens ha fet més forts, i més valents . Ens hem equivocat però hem après dels nostres errors per millorar dia a dia.

Ara, des de la maduresa i  amb la mateixa il·lusió i energia del primer dia, amb un equip més sòlid i més motivat que mai, volem celebrar el nostre aniversari de la millor manera possible: 

COMPARTINT

  • El nostre temps
  • La nostra experiència
  • Els nostres recursos
  • La nostra veu
  • La nostra il·lusió

Aquest 2019 ens adherim a diferents projectes socials. Treballarem conjuntament posant el nostre granet de sorra per aconseguir un món més just.

Hem començat l’any amb una col·laboració de “Somni” amb el projecte Invulnerables. Vam construir una carrossa per participar a la cavalcada de Reis de Manresa. Una experiència inoblidable.

Aquesta primavera participarem amb el mecenatge per la nova Unitat d’hospitalització de Salut Mental infanto-juvenil d'Althaia.

També col·laborem amb el cosidor de la Fundació del convent de Santa Clara.

I per altra banda les nostres colònies seran solidàries. Els nens i nenes que vinguin a les nostres colònies faran uns tallers que  es  portaran  a l’orfenat i escoles que l’organització “Petits detalls” gestiona a Uganda

Desitgem  que pugueu participar en tots aquests projectes i gaudir amb nosaltres de l’experiència de compartir.

Tenim molta feina, però la nostra llavor és forta per fer bones arrels i continuar creixent al vostre costat.

Gràcies per fer-nos confiança


25 anys compartint somriures,
25 anys compartint experiències,
25 anys al vostre costat

 

Anna Huguet

Gerent lleure dos mil

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar