Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

21/12/2017

Objectius per 2019

Ara que s’acaba el mes de Desembre i que per tant diem adéu a l’any 2018 i donem l’entrada al 2019, és el moment de fer un petit estudi, un petit treball de recerca per a fer balanç i reconèixer aquelles coses que ens han anat bé durant l’any i les que ens han perjudicat per a intentar canviar-les de cara l’any entrant.

Objectius per 2019

Per a fer aquest balanç no cal ser gaire estudiós, ni economista, ni psicòleg... Només cal tenir ganes de fer que el que vingui sigui benvingut; poder dir Hola! sense por a que allò nou ens perjudiqui! Per donar la benvinguda a coses noves necessitem estar satisfets amb el que tenim fins ara, si més no, reconèixer el que tenim: les fortaleses i les debilitats, el que ens ha anat bé i el que no ha anat tal i com esperàvem, i intentar canviar el punt de vista per a veure el got mig ple.

Aquest any volia estudiar un curs i no ho he fet, al 2018 he passat molt temps amb els amics i això m’ha agradat, durant aquest any la feina m’ha portat a dinar a molts restaurants nous i he pogut descobrir alguns que m’han encantat!...

Si agafem un full en blanc i hi pensem una mica... podem escriure 4 frases del més significatiu d’aquest any. No cal que siguin grans coses, les petites coses poden ser emocionalment molt fortes!

Això ens permet prendre consciència i ser més objectius a l’hora de plantejar-nos nous objectius de cara l’any 2019. És important que aquests objectius siguin reals. Que el seu compliment depengui de la nostra força de voluntat i no del paper que juguin els factors externs: el destí, el director de l’empresa on treballes, la dependenta d’una botiga, la loteria nacional... Tu ets el protagonista de la teva vida així que pren el timó i posa rumb a un nou horitzó!

Nosaltres t’oferim un petita selecció de llibres que potser et poden servir per encarar aquest nou any!

A nosaltres ens van ser útils en el seu moment!

 

-   « Dònde estan las monades » -  Joan Garriga

-   « Ahora o nunca: 500 cosas que hacer por lo menos una vez en la vida » Elise De Rijck 

-   « Los amores imparables (edición especial) »  Marwan

-   «Fluir (Flow): una psicología de la felicidad», Mihaly Csikszentmihalyi

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar