Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

05/02/0018

Les festes de Nadal són per compartir

El Desembre és l'últim mes de l'any, però en canvi és dels que més importància té en la nostra vida i en la vida dels que ens envolten.

Per què? Doncs perquè és un mes que encén els cors, és un mes per a regalar, per a compartir, per a estimar i valorar.

Esperem amb ganes els dinars de nadal, el Tió, el Pare Noel, els pastorets, el cap d'any i els Reis! Quins dies més emocionants!
Amb les festes de Nadal tothom es relaxa i s'oblida una mica de l'estrés del dia a dia. Ens tornem més simpàtics, tenim ganes de donar i és igual si rebem coses a canvi o no.
Les festes de Nadal són per compartir

Durant aquest mes podem fer molts actes solidaris per fer que moltes famílies puguin passar el Nadal amb un somriure d'orella a orella: recollida de joguines, recollida d'aliments, participar en activitats solidàries... A Voluntaris.cat podeu trobar un conjunt de propostes per ser solidaris aquest mes i fer el cor una mica més gran.

L’equip de Lleure dos mil no esperem que arribi Nadal per compartir amb els altres els nostres somriures. Ens agrada que tota la nostra feina faci feliç a algú.
El mes passat l’Anna i la Judit van estar al Sahara, repartint material escolar, roba d'higirene i un munt d’ulleres a la gent del poble. Van estar tot un any recollint ulleres que van ser donades per gent de Navarcles, netejant-les i classificant-les per un cop allà fer revisions i graduacions a tots els habitants del poble Haronne, fóssin grans o petits. Un gest petit que va fer un canvi molt gran en la vida d’aquestes persones.

A més, durant aquest més col·laborarem altra vegada amb els amics d'Invulnerables. Un col·lectiu de nens, nenes i famílies en situació de risc social amb qui hem col·laborat anteriorment fent casals d’estiu, donant beques per colònies d’estiu, berenars solidaris, espectacles amb taquilla inversa...
Aquest mes hem aprofitat la màgia del Nadal; el cap de setmana passat vam viure una jornada ben entretinguda: vam conèixer la història del Tió, el vam anar a buscar pel bosquet de la casa de la infància amb totes les famílies i després  vam fer el nostre propi tió miniatura. Va ser genial compartir amb tots ells aquesta experiència.

 Però això no s’acaba! Pel dia 5 de Gener tenim una sorpresa molt especial! No us perdeu la cavalcada de reis de Manresa!

I mentrestant, no deixeu de somriure i de compartir tot allò que us fa feliç amb la gent que estimeu i que està al vostre voltant!

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar