Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

TENS DUBTES SOBRE EL CAMP ROCK?

S’ha de fer algun càsting per entrar al Camp Rock Macedònia?
NO, el Camp Rock macedònia són unes Colònies lúdiques on tothom hi te les portes obertes.

S’han de tenir coneixements previs de música o dansa?
NO, el que es necessita són ganes de passar-s’ho bé. Al Camp Rock Macedònia aprendrem les cançons, les coreografies i com hem de pujar dalt de l’escenari. Però tot això respectant els ritmes i els coneixements de cadascú.

Les fruites estaran tots els dies a les Colònies?
SI, les fruites tenen un paper molt important, elles ensenyes les cançons i les coreografies que l’últim dia es canten en el concert final, però també els hi agrada compartir amb tots els nens i nenes de les Colònies les activitats de lleure que es fan a les tardes, la piscina, els jocs de nit i totes les sorpreses que tenim preparades.

La màgia d’aquestes Colònies és poder conviure amb naturalitat amb les noies que formen part del grup de música infantil i juvenil més important del nostre país.

Les fruites fan de monitores?
NO, les fruites no estan mai soles amb els nens i nenes de les Colònies, en totes les activitats que gestionen elles sempre hi ha un monitor/a que les acompanya.

Com és l’organització de les Colònies?
Al Camp Rock Macedònia tenim dos equips, l’artístic i el de lleure. I les persones que estan Durant tots els dies a les Colònies són:

  • En Dani Coma, director del grup Macedònia i director de tota la part artística de les Colònies .
  • La Berta Gilbert directora de lleure educatiu que gestiona la part lúdica de les colònies.
  • Les fruites són les encarregades d’ensenyar les cançons i les coreografies que faran en el concert.
  • L’equip de monitors i monitores és que es qui realitza les activitats lúdiques i tenen cura dels nens i nenes.

Els nens i nenes poden triar quina fruita tindran?
NO, els grups es fan des de l’organització tenien en compte diferents aspectes com ara l’edat, si ja han vingut algun altre any o no o altres temes a tenir en compte.

El menjar es fa a la mateixa casa?
Si, la casa disposa de cuina i cuiner que gestiona tots els menús, així com les al•lèrgies alimentàries i règims especials.

Com es tracten els casos de nens o nenes que els hi costa menjar?
De la forma més natural possible, intentem que els nens provin de tot però en cap cas es força a menjar als nens i nenes, habitualment fora de casa sempre estan més oberts a provar coses noves o cuinades de manera diferent.

Com s’ha de fer la inscripció?
Cal que ompliu el formulari d’inscripció que trobareu a la nostra web, després rebreu el contracte de reserva on hi ha trobareu el detall de tots els pagaments i el número de compta on fer-los.

Fins quan tenim temps de fer la reserva?
Les places al Camp Rock Macedònia són limitades, així que mentre hi hagin places disponibles es pot fer la reserva. De totes maneres si ho teniu clar no espereu, que sempre s’omple força aviat.

Si el nens/a apuntat finalment decideix no assistir a les Colònies, perdem l’import pagat?
Si el vostre fill o filla finalment no pot assistir a les colònies, la política de devolucions serà la següent:

  • Cancel·lacions a partir de l’1 de gener i fins a de 30 dies de l’inici de les colònies, es retornarà tot l’import menys 50€ en concepte de despeses de cancel·lació
  • Cancel·lació entre el 29 i 7 dies de l’inici de les colònies , es retornarà tot l’import menys 250€ en concepte de despeses de cancel·lació.
  • Cancel·lació menys de 7 dies de l’inici de les colònies, no es retornarà cap import en concepte de despeses de cancel·lació.
  • Per anul·lar la reserva cal enviar un correu a: camprockmacedonia@lleuredosmil.com amb el nom del nen o nena i el número de compta per poder fer el retorn.

Es farà una reunió informativa?
El dia 18 d’abril de 2020 es farà la reunió informativa a la mateixa casa on es podran visitar les instal·lacions i els nens i nenes podran fer activitats amb les fruites i els monitors. Més endavant informarem de les condicions i horaris.

Si tinc més dubtes on em puc dirigir?
Podeu trucar a les nostres oficines o bé enviar-nos un correu electrònic, amb molt de gust us atendrem. Pensem que és important que no us quedeu amb dubtes i que estigueu plenament convençuts pel projecte.